Eksplosions beskyttelse
Vores produkter
Vores produkter
Eksplosionsmembraner
Se produkter
Flammeløs eksplosionsaflastning
Se produkter
Klapventil til eksplosionsisolering
Se produkter
Deflector
Se produkter
Eksplosionspotte
Se produkter

BRUD SENSOR

Se produkter

TILBEHØR

Se produkter
Brug vores software til beregning af aflastningsarealet

I henhold til standarderne EN 14491, EN 14994 og VDI3673 giver vigilex eksplosionsarealsoftware dig mulighed for selv at beregne det aflastningsareal, der er nødvendigt. Efter din første anmodning om at få adgang til vores websted, modtager du inden for 24 timer en bekræftelseskode, der giver adgang til vores beregningssoftware. Denne software giver mulighed for at lave beregninger på forskellige beholdere og maskiner som siloer, filtre, elevatorer og bygninger.

Prøv Vigilex Vent nu!
Læren om eksplosionsbeskyttelse

Eksplosionsaflastning er en af de mest almindelige og effektive former for eksplosionsbeskyttelse. Aflastning af overtrykket fra en potentiel industriel eksplosion og tilvejebringelse af en planlagt retning for de ekspanderende gasser

Klik her for at læse mere om eksplosionsbeskyttelse!
CERTIFICERINGER, BEREGNING & TEST

VIGILEX eksplosionspaneler og indendørs Eksplosionsaflastninger er Atex-godkendte produkter, certificeret af det franske bemyndiget organ INERIS.

CERTIFIKATION

STIF er det eneste franske selskab, der har EU-certifikater for denne type produkter. STIF er også certificeret ISO 9001 AFAQ. I tilfælde af en eksplosion er ventilationspanelerne designet til at evakuere trykket for at beskytte både personale og de omkringliggende faciliteter. Vigilex eksplosionspaneler tilbyder et simpelt og effektivt beskyttelse, der er designet til at modstå vakuum under cykliske forhold og kan bruges i siloer, cykloner, filtreenheder og beholder

BEREGNINGER

Med dine specifikke oplysninger, relateret til egenskaberne for dine installationer (KST, Predmax, Pmax, din installationsvolumen osv.), kan beregne arealet for eksplosionsaflastningen, til dine anlæg. Vi kan også beregne sikkerhedsområdet tilpasset dine behov og i overensstemmelse med standarderne EN 14491, EN 14994, VDI3673 og NFPA 68. Understøttet af vores erfarne tekniske afdeling kan vi tilbyde en omfattende service til at guide dig i dine valg og optimere dine investeringer.

KVALITETS KONROL

Vi tester eksplosionspanelerne på vores fabrik i henhold til EN 14 797. Disse paneler er fremstillet under EU-undersøgelsescertifikat type INERIS 15ATEX0001X, 14ATEX0049X og virksomhedens kvalitetsstyringssystem er certificeret af EU-kvalitetscertificering INERIS 08ATEXQ406.
Vores produktsortiment leveres med et overensstemmelsescertifikat komplet med burst testresultater sammen med installationsretningslinjer.

FLERE INFORMATIONER

CERTIFICATIONER

Eksplosionspaneler Standard

Ex II GD
EN 14 491 / EN 14 994 / EN 14 797 / EN 1127.1
EU Type examination certificate : INERIS 15ATEX0001X
Production quality assurance notification : INERIS 08ATEXQ406

CERTIFICATIONER

Flammeløs eksplosionsaflastning Standard

Ex II GD / Ex II 2 D
EN 16009
EU type examination certificate : INERIS 14 ATEX 0049 X
Production quality assurance notification : INERIS 08ATEXQ406

Certified for :

Organic dust
Fiber dust
Gas

FILM OM EKSPLOSIONS PANELER