Historien om Vigilex
Historien om Vigilex

Idéudvikling og vækst

VIGILEX eksplosionspaneler er designet af STIF, der er specialiseret i fremstilling af komponenter til bulk håndtering industrien. STIF blev oprettet i 1984 og har opnået et solidt internationalt ry ved at eksportere til mere end 60 lande verden over. Produktionsenheden strækker sig over 10 000 m2 og er baseret i det vestlige Frankrig nær ANGERS, 80 km fra NANTES – ST NAZAIRE. STIFs politik for “konstant investering” opretholder dets teknologiske fremskridt og gør det muligt for virksomheden at blive udstyret med den mest moderne produktion. Således garanteres en høj ydeevne gennem optimerede metoder og værktøjer af vores erfarne og innovative ingeniørteam. Takket være sin konkurrenceevne og lydhørhed har STIF vundet mange underentrepriser til at fremstille specialseriedele ud over sine katalogprodukter.

Forskning og udvikling

STIF udfører kontinuerlig forskning og udvikling som en evolutionær politik, med førende teknologiske maskiner. De sidste par år har STIF designet et komplet sortiment af eksplosionspaneler. Det er første gang, en fransk producent går på markedet med eksplosionspaneler og kan tilbyde flade, buede, bøjede eller runde paneler, der opfylder de fleste behov. Mange panelstørrelser er tilgængelige såvel som forskellige muligheder, såsom FDA godkendte paneler, modflanger, UV-beskyttelse, vejrbeskyttelse og brudsensorer. Vi vejleder også med type og antallet af eksplosionspaneler, der er nødvendige for at beskytte dine installationer.

Kvalitet og effektivitet

VIGILEX eksplosionspaneler opfylder alle de væsentlige sundheds- og sikkerhedskrav for en eksplosiv atmosfære (direktiv 94/9 / CE). I tilfældet af en eksplosion er eksplosionspanelrne designet til at aflaste: trykket, flammerne og støvet og derved beskytte mennesker og det industrielle udstyr. Et simpelt og effektivt beskyttelsessystem: VIGILEX eksplosionspaneler er udført til at modstå undertryk, pneumatiske rensningscyklusser og til at blive brugt på siloer, kegler, filtre og cykloner.

Kontakt
Email : bvk@sbk-belt.dk
Bo Vernegren
Email : pha@skan-guard.dk
Povl Hansen